Είμαστε ότι τρώμε;

Η υγιεινή ζωή και η σωστή διατροφή είναι τρόπος ζωής.

Πιστεύω πολύ στο «ότι τρως είσαι» όσο βαρύ και να ακούγεται,  γι’ αυτό φροντίζω πάντα να καταναλώνω τροφές πλούσιες σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά . Η συμπεριφορά των ανθρώπων απέναντι σ’ αυτό το θέμα έχει δείξει ότι ενώ τους είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσουν μια υγιεινή διατροφή , τους είναι πολύ δύσκολο να την διατηρήσουν και να τους γίνει αυτό που ονομάζεται «τρόπος ζωής» . 

Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί βάζουν βραχυπρόθεσμους στόχους  το να χάσουν για παράδειγμα κάποια κιλά και μόλις το καταφέρουν επιστρέφουν και πάλι στις παλιές συνήθειες τους.  Με λίγα λόγια χαμένος κόπος και χρόνος καθώς τις περισσότερες φορές παίρνουν τα κιλά που έχασαν και ακόμα παραπάνω. Υπάρχει τρόπος να σταματήσεις τις κακές συνήθειες μια για πάντα. Αλλά θα σας τον αποκαλύψω σε άλλο post.   

Μέχρι τότε αυτό που θα ήθελα να  επισημάνω  είναι ότι  η εξωτερική εμφάνιση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην αυτό- εικόνα μας. Δεν λέω να φτάσετε στο άλλο άκρο και να σας γίνει εμμονή. Αλλά να σας αγαπάτε και να σας φροντίζετε με όμορφο και ισορροπημένο τρόπο μέσα και έξω χωρίς ενοχές και υπερβολές. 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *