Κάνε «πρότυπο» τον εαυτό σου

Σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή σου θα έχεις πιάσει τον εαυτό σου να παρατηρεί τις ζωές των άλλων και να τις θαυμάζει. Όχι να τις ζηλεύει αλλά να τις θαυμάζει!

Πρότυπο είναι εκείνος ο άνθρωπος που θέλεις κατά κάποιο τρόπο να του μοιάσεις. Θα ήθελες να έχεις στοιχεία από την προσωπικότητα του όπως η αισιοδοξία του, το αστείρευτο χιούμορ του, το πάθος για ζωή, η ικανότητα του να παίρνει αποφάσεις , να μην φοβάται να ρισκάρει , η ικανότητα του να επικοινωνεί και η λίστα δεν τελειώνει εδώ. 

Ένα είναι το σίγουρο το μόνο πράγμα που έχει καταφέρει το πρότυπο σου είναι ότι τα έχει βρει με τον εαυτό του και κατ’ επέκταση και με τους άλλους ανθρώπους. Έχει βρει τις ισορροπίες σε όλους τους τομείς της ζωής του. Έχει κάνει με λίγα λόγια πράξη αυτά που ήδη όλοι ξέρουμε αλλά δεν τα κάνουμε. 

Κάθε πρωί κοίταξε τον εαυτό σου στον καθρέπτη και κόλλησε του την ταμπέλα ΠΡΟΤΥΠΟ. Κάνε τον απολογισμό και την αυτοκριτική σου. Ανακάλυψε ποιος είσαι και που θέλεις να πας. Κάνε πρότυπο την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Η βελτίωση δεν θα έρθει από την μια στιγμή στην άλλη αλλά με μικρά βήματα κάθε μέρα. Όλα είναι προς συζήτηση με μας για να δούμε αν όλα αυτά που κάνουμε τελικά βρίσκονται σε αρμονία με μας.

Γίνε ο γκουρού του εαυτού σου! 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *