Δευτέρα ή 10η μέρα Καραντίνα ;

Συνεχίζουμε να μένουμε στο σπίτι ακόμα και αν δεν είναι εύκολο . Συνεχίζουμε να περνάμε όμορφα με την οικογένεια μας, να μαγειρεύουμε , να κάνουμε καθαριότητα, να παίζουμε με τα παιδιά μας, να βλέπουμε ταινίες , να μιλάμε στο τηλέφωνο με τις ώρες, να διαβάζουμε, να κάνουμε γυμναστική . Μην ανησυχείτε η λίστα δεν τελειώνει και ούτε πρόκειται να τελειώσει ποτέ.

Μην φοβάστε ότι θα βαρεθείτε μέσα στο σπίτι ή ότι δεν θα βρείτε κάτι να κάνετε. Μην φοβάστε να αλλάξετε τις συνήθειες σας και μην κοιτάτε μόνο τον εαυτό σας. Κάνεις δεν είπε ότι είναι εύκολο είναι όμως το σωστό.

Έιναι κατανοητό ότι για  κάποιον που έχει συνηθίσει τα ταξίδια ή να περνάει πολλές ώρες εκτός σπιτιού η ζωή στο σπίτι  δεν είναι εύκολη.  Ίσως  στο μέλλον μάλιστα να δυσκολευτεί ακόμα περισσότερο. Δεν υπάρχουν όμως δικαιολογίες στο θέμα της υγείας . Όταν συνάθρωποί μας ανεξαρτήτου ηλικίας ή εθνικότητας  πεθαίνουν καθημερινά από τον κορωνοϊο το να μένουμε σπίτι είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε . Συνεχίζουμε  και μένουμε σπίτι και θα συνεχίσουμε να μένουμε όσο χρειαστεί μέχρι να τελειώσει όλο αυτό όσο πιο ανώδυνα γίνεται .

Γιατί σίγουρα κάποια μέρα θα τελειώσει . Και σύντομα θα πιούμε καφέ με τους φίλους μας , θα τρέξουμε στην εξοχή και θα κάνουμε όλα όσα σήμερα δεν μπορούμε να κάνουμε. Το θέμα είναι όταν τελειώσει πόσοι από μας θα έχουμε ήσυχη την συνείδηση μας ;

Γι’ αυτό #menoumespiti και περνάμε καταπληκτικά!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *