Ανασκόπηση ή νέοι στόχοι ;

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή σκεφτόμαστε την Χρονιά που πέρασε . Τις όμορφες στιγμές μας, τους στόχους που πραγματοποιήσαμε , τα λάθη που κάναμε και τις αποφάσεις που πήραμε . Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ευχόμαστε το νέο έτος να είναι ακόμα καλύτερο , δημιουργικό και μοναδικό όχι μόνο για εμάς τους ίδιους αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο .

Κοιτάζοντας πίσω την Χρονιά που πέρασε νιώθω πάνω από όλα ευγνώμων που είμαι υγιής εγώ και η οικογένεια μου . Ήταν μια γεμάτη Χρονιά που τα είχε όλα . Ταξίδια , μετακομίσεις , αλλαγές. Και δεν θα την περιέγραφα με τίποτα μονότονη και ήσυχη ! Είμαι χαρούμενη γιατί κατάφερα και υλοποίησα πολλούς από τους στόχους μου . Τώρα η λίστα ανανεώνεται σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της ζωής μου .

Εύχομαι από καρδιάς να κάνετε όλα σας τα όνειρα πραγματικότητα . Να μην σταματήσετε την προσπάθεια σας μέχρι να τα πετύχετε. Εύχομαι υγεία , αγάπη , ευτυχία , ευεξία , δύναμη , χαμόγελα , τύχη .. μην ξεχνάτε ότι ο καθένας από σας αξίζει το καλύτερο. Να αγαπάτε και να σέβεστε τον εαυτό σας μόνο έτσι θα χαρίσετε αγάπη και στους γύρω σας. Απομακρυνθείτε από τους αρνητικούς και τοξικούς ανθρώπους . Μάθετε να λέτε όχι . Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας που θα σας δίνουν μόνο χαρά.

Γιατί το  2020 είναι η Χρονιά σας!!!

Καλή Χρονιά


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *