Αγάπησε το σώμα σου! 

Διανύουμε την πιο ωραία εποχή του έτους , το Καλοκαίρι και δυστυχώς οι περισσότερες γυναίκες δεν το ευχαριστιούνται .
Προτιμούν την απομόνωση και να «κρύβονται στο καβούκι τους» παρά να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Και αυτό γιατί νιώθουν ντροπή για το σώμα τους. Είναι αλήθεια ότι τον Χειμώνα έχεις περισσότερες επιλογές στα ρούχα για να κρύψεις τα περιττά κιλά ή το χαλαρό σου σώμα . Το Καλοκαίρι όμως δύσκολα καταφέρνεις κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα να πέφτει η ψυχολογία σου και η διάθεση σου.
Πίστεψε με όμως δεν χρειάζεσαι να κρύψεις τίποτα!
Σύμφωνα με τους ψυχολόγους πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να αποδεχθείς το σώμα σου όπως είναι, με τις ατέλειές του. Μετά να το αγαπήσεις. Και μετά να αγαπήσεις εσένα.
Ξέρουμε ότι αισθανόμαστε καλά όταν είμαστε στα αδύνατά μας ή όταν είμαστε γυμνασμένοι και αντίστοιχα πέφτουμε όταν δεν αισθανόμαστε καλά με το σώμα μας. Άρα αυτό που πρώτα πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις τη σχέση σου με το σώμα σου και μετά να αλλάξεις την εικόνα σου. Και φυσικά σταματά να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους!
Εσύ είσαι ξεχωριστή προσωπικότητα και κανένας δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί σου. Δεν πειράζει εάν έχεις επίπεδη κοιλιά , δεν πειράζει εάν έχεις κυτταρίτιδα, αγάπησε το σώμα σου όπως είναι γιατί είναι δικό σου και είναι μοναδικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *